04

Persoonlijke Coaching en mentorschap

05

Het een-op-een coachingprogramma biedt persoonlijke aandacht die je snel tot duidelijkheid en actie zal bewegen. We weten dat goed presterende individuen die zich goed voelen, veel sneller weten wat ze willen, efficienter hun doelen bereiken. Individuele sessies bieden de structuur en ondersteuning die je nodig hebt om door blokken heen te gaan naar je voortgang en naar je volgende overwinning.

Weet u niet zeker wat u wilt en welke stappen dat u moet ondernemen? Dat is normaal. Je bent niet tevreden met de status quo op dit moment, maar wat verlangt u? Advocaten hebben het zo druk dat het hun niet altijd lukt om op adem te komen. Coaching zorgt voor een pauze in de non-stop actie. Een ruimte voor rust en innerlijke reflectie. Een tijd voor een paar momenten van helderheid om te zien waar je bent en waar je heen wilt.

Een advocaat die effectief verandering op verschillende niveaus wilt teweeg brengen, begrijpt dat coaching de ideale en meest effectieve manier is om dit te bereiken. Het begrijpen wat jou drijft, en op het diepste niveau begrijpen watje gedrag bepaalt. In staat zijn om oplossingen voor jezelf maar ook voor anderen te faciliteren. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid verzekeren, vereist een andere reeks vaardigheden dan alleen rechtbankgevechten of hevige disccussies met cliënten of vennoten, instrueren en vertellen.

Als je merkt dat u overweldigd bent door de hoeveelheid problemen die u moet oplossen
Als je gefrustreerd bent omdat iedereen naar jou op zoek is voor een oplossing
Als je merkt dat mensen instemmend knikken maar dan iets anders doen
Als je harder lijkt te werken dan alle anderen
Als je dingen tegenkomt waarvan je dacht dat ze waren opgelost.
Het leren identificeren van oude patronen die niet meer dienen en nieuwe patronen ontwikkelen en toepassen in je dagelijks leven.

 
05

We bouwen de nodige krachtige capaciteiten op bij sleutelfiguren om ervoor te zorgen dat ze hun ontwikkeling en potentieel optimaliseren.

Het identificeren van uw potentieel is de sleutel.
Voordat u het hoogste potentieel bereikt, moet u weten wat uw potentieel is.

Door mijn op maat gemaakte mix van training en ondersteuning, stimuleren we gerichte ontwikkeling in specifieke aandachtsgebieden. Ik hanteer geen ‘one size fits all’-benadering – mijn aanpak is afgestemd op de individuele behoeften om een optimale persoonlijke en professionele ontwikkeling te bereiken.

Rekening houdend met ieders persoonlijkheid, leerstijl, sterke punten en verbeterpunten, passen we onze aanpak waar nodig aan om de prestaties te verbeteren en positieve gedragsverandering mogelijk te maken.

Stap in je toekomst en omarm verandering. Laten we een gesprek hebben over hoe ik je mogelijk kan helpen bij uw succes en je leven op alle vlakken naar een ongezien niveau te tillen..

 
06

Wie we helpen:

Nieuw of opkomend talent
Senior leiders
Slecht presterende teams
Individuen die nieuw zijn in leiderschap
Organisaties die verandermanagement ondernemen

Resultaten

Coaching richt zich op het ondersteunen en uitdagen van de individuele mindset om hen te helpen hun potentieel te realiseren en dynamischer te denken in alle aspecten van hun rol. Dit resulteert doorgaans in een verscheidenheid aan individuele, team- en organisatiebrede voordelen, waaronder:

Effectievere communicatie en interacties
Leiderschapsontwikkeling van zichzelf en team
Verbeterde verantwoordingsplicht en verantwoordelijkheid
Ontgrendel meer teamcapaciteiten
Herschikking van disfunctionele teams
Verbeterde bedrijfscultuur