Sta in je kracht "Workshop" For Success & Results

With the right mindset and strategy you can turn your weakness into your strenghts
08

Inhoud:

Datum: 10 juni 2021 – 13:00 tot 19:00


Een bruisende en goed gevulde middag met diverse sprekers, veel dynamiek en interactie, diverse presentaties en krachtige tools en concepten om je leven naar een ongekend niveau te tillen. Een heerlijke lunch, ook vegetarisch te verkrijgen, en doorlopend fruit, koffie, thee, water, en lekkernijen.

MEER UITGEBREIDE INFO OVER DE WORKSHOP KLIK HIER

Prijs: €389

Bestel hier je tickets

 

05

 

IN JE KRACHT STAAN 

Vandaag richten we ons op het concept van persoonlijke en professionele prestaties en hoe we ons daarbij voelen. En hoe ieder van ons specifieke, transformerende stappen kan nemen om in de beste omstandigheden één leven te kunnen creëren waardoor wij ons hoogste potentieel kunnen bereiken. Dit doen we aan de hand van interactieve oefeningen maar ook erbij stilstaan waar onze sterkten en valkuilen liggen.

Wil je meer informatie bekomen over deze Workshop, klik hier

Je hoogste versie en beste versie

Als individuen zijn we allemaal tot zoveel meer in staat dan we denken, en iedereen wilt graag het niveau behalen voor topprestaties. Maar de vraag is: “hoe gaat je het behalen, tegen welke prijs? Helaas is ons potentieel vaak onzichtbaar, vooral voor onszelf, maar door diverse technieken en interactie met elkaar gaan we vandaag meer te komen weten hoe bijzonder we zijn.

Communiceren vanuit kracht en vertrouwen en niet vanuit angst

Door diverse communicatie technieken als NLP (Neuro Linguistic Programming) en NVC (Non-violence communication) gaan we leren communiceren in verbinding om resultaten te behalen die ons dichter bij onze doelen doelen brengen maar vooral dichter bij ons zelf om steeds ook in staat te zijn de juiste keuzes en beslissingen te nemen. We gaan vandaag de verbinding met onszelf en met elkaar. We werken met de de driehoek van Focus en interventie, een superleuke oefening waarbij je bewust wordt van je eigen denken en handelen.

Bestel hier je ticket

 

Info