Masterclass “Luister naar je lichaam als je Burn-out wilt voorkomen”

Masterclass voor teamleiders, medewerkers en leidinggevenden binnen de juridische sector

ONLINE MASTERCLASS – HET LICHAAM BEWONEN
Leer naar je lichaam te luisteren.

Verbetert JE welzijn en expressiviteit.

Activeer je intuïtie om waar te nemen wat je lichaam nodig heeft.

Versterk de verbinding tussen lichaam, geest en emoties voor een bewuster en bevredigender leven EN VOORKOM DESTRUCTIEVE TERUGKERENDE STRESSPATRONEN EN BURN-OUT!

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Wanneer:  datum overeen te komen

Prijs: €47

Het is online en je krijgt een Zoom link doorgestuurd om deze Masterclass te kunnen volgen EN mogelijkheid om vragen te stellen, nadien e-book “Mindful leven” gratis toegestuurd.

Stress en angst zijn geen tekenen van zwakte.

OVER DE WORKSHOP

INHABITING THE BODY is een ruimte om jezelf beter te leren kennen via lichamelijkheid. Om meer bewust te leven van de lichaam-geest-emoties verbinding. De relatie met jezelf en met de buitenwereld opnieuw vormgeven, je innerlijke steunpunten vinden, je tijd respecteren.

We werken met verschillende oefeningen en meditaties die je zullen helpen je lichaamsbewustzijn te vergroten en je repertoire van bewegingen te verrijken, zowel voor expressieve doeleinden als in de zoektocht naar welzijn in het dagelijks leven.

Soms leven we op de automatische piloot en schenken we er geen aandacht aan. Dat lukt ons alleen wanneer het ziek wordt, UITGEPUT GERAKEN getraumatiseerd is, oud wordt of wanneer wij gedwongen zijn het te verlammen.

CULTIVEER DE KUNST VAN HET AANWEZIG ZIJN IN JE LICHAAM EN VERRUIM JE MOGELIJKHEDEN.

LUISTER JE NAAR JE LICHAAM?

Als we niet weten hoe we daarnaar moeten luisteren, komen we voor verschillende uitdagingen te staan. Van het uitvoeren van alledaagse bewegingen, tot het identificeren van emoties die verband houden met een lichamelijke sensatie of wat ons goed doet tegenover wat ons schaadt.

Neemt u de tijd om naar uw lichaam te luisteren en te weten hoe u zich voelt? Als je je meer bewust begint te worden van je lichaam, kun je er beter mee omgaan. Stel vast wat je nodig hebt en hoe je daarin kunt voorzien.

Je kunt beter actie ondernemen en door uitdagingen navigeren als je plaatsen van innerlijke kracht en creativiteit hebt van waaruit je je potentieel kunt ontplooien.

Het verkennen van de relaties tussen beweging, lichaam, emoties en bewustzijn kan nuttig zijn bij het identificeren van die plaatsen. 

INHABITEREN VAN HET LICHAAM is daarvoor.

Het is een wekelijkse workshop van ervaringsleren en uitwisseling van ervaringen. Een ruimte om je af te vragen wat je beweegt, wat er resoneert bij elke oefening. De interne en groepsondersteuning identificeren die u steun kan bieden in onzekere tijden. Hoe kun je vanuit deze zelfkennis je mogelijkheden versterken en je leven transformeren op de gebieden waar je dat nodig hebt.

De bijeenkomsten zijn online, dus u kunt van overal ter wereld meedoen. met een studiebeurs programma, zodat de economische toestand die je doormaakt je niet verhindert dit te doen.

Waar wacht je nog op? Tot binnenkort!

Want wat als je een leven kunt krijgen met meer energie, meer voldoening, meer zingeving, meer innerlijke kracht? En je doelen op een vlotte en fijne manier kunt behalen?

Wil je meer informatie bekomen over deze webinar of je ervoor inschrijven?

KLIK HIER

.

.

.