Leiderschapscapaciteiten door journaling

Masterclass voor teamleiders, coaches en leidinggevenden binnen de juridische sector

Het doel van deze middag is om voor jezelf, je team, medewerkers, personeel & collega’s te helpen m.b.v krachtige maar eenvoudige tools en technieken om te leren omgaan met stress, angst en spanning en deze los te kunnen laten en zich meer ontspannen en lichter voelen.

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Wanneer:  datum overeen te komen 

Prijs: €47

Het is online en je krijgt een Zoom link doorgestuurd om deze Masterclass te kunnen volgen. Mogelijkheid om vragen te stellen, nadien ontvangt je de e-book:  3 Ways to Use Journaling to Grow Your Leadership Skills

Wist je dat journaling een hulpmiddel kan zijn bij leiderschap?

Of het nu voor jezelf is of voor je cliënten, lees verder om meer te leren over hoe je journaling kunt gebruiken om leiderschapsvaardigheden te stimuleren.

De meesten van ons jongleren met veel activiteiten en verplichtingen binnen onze werkrollen en in ons leven – commissies, deadlines, projecten, werkteams, reizen, sociale verplichtingen, sociale media, en natuurlijk, het gezinsleven.

Hoe journaling je kan helpen en helen en bovendien je focus behouden!

Dit betekent dat we meestal vergeten om onszelf ademruimte te geven – tijd om al het lawaai van ons leven te verwerken en het zinvol te maken, zinvol te laten zijn en groei te laten bevorderen. De manier waarop we leven, met zijn gefabriceerde drukte en gevoel van urgentie, koppelt ons los van onze innerlijke wijsgeer, die innerlijke stem van het ware en diepe weten.

Het resultaat kan meer stress zijn, een gebrek aan focus, en moeite om beslissingen te nemen met duidelijkheid en vertrouwen.

Journaling (dagboek schrijven) klinkt als een avontuurlijke reis door de jungle. Maar dat is het niet. Journaling is het bijhouden van een logboek of dagboek (journal). Waarom zou je aan journaling doen? Dat lees je hier.

Journaling als pauzeknop

Ren jij ook van de ene (werk)afspraak naar de andere? En heeft een dag standaard te weinig uren? Dan is journaling iets voor jou! Door elke dag een paar minuten te schrijven, zet je de tijd op pauze en kun je terugblikken op de dag. Op die manier beleef je leuke momenten nog een keer. En onthoud je ze langer, dan wanneer je het niet opschrijft.

Als je na je journal-time weer op de startknop van het leven drukt, ben je net iets meer ontspannen en net iets stressbestendiger.

In deze Masterclass leer je op een heel eenvoudige en praktische manier hoe je je gedachten, ideeen, zorgen of zaken waarop je tegen aanloopt een plek kunt geven. Ik neem je mee in de wereld van Quantum fysica en Neuro-sculpting. Bovendien krijg je enkele “secret NLP tips die je leven veel gelukkiger kan maken”.

 

Wil je meer informatie bekomen over deze webinar of je ervoor inschrijven?

KLIK HIER

.

.