About Me

Wat je echt wilt, is dat je praktijk goed aanvoelt, dat je het werk doet waarvan je houdt

Geen lange nachten meer waarin je probeert “bij te komen”.
Je wilt quality time met je partner, niet voortdurend e-mails checken en telefoontjes beantwoorden, en misschien zelfs genieten van het lezen van een boek dat niet zakelijk is. Je wilt erkenning en waardering voor je werk
Je wilt kunnen communiceren om je doelen op een fijne en doeltreffende manier te kunnen bereiken.

Wat houdt je nog tegen?

De zaken blijven zich opstapelen, klanten lijken steeds veeleisender, en je verdient niet het geld dat je zou kunnen verdienen omdat je facturering achterloopt… Ondertussen mis je het aanwezig zijn bij vrienden en familie omdat je voortdurend je zorgen maakt.

“Wat mis ik?”

“Ik weet niet wat ik aan het doen ben.”

“Dit werkt niet.”

Klinkt dit je bekend in de oren?

Ik heb het ook meegemaakt…
Ik ken de 60 uur werkweken, slapeloze nachten, en het gevoel dat ik niet wist hoe ik hard genoeg kon werken om alles in te halen wat op mijn bord lag.

Ik ontwierp een uniek kader dat in mijn leven werkte om stress te verminderen en mijn ambities te volgen. Ik ben nog een tijdje in de Crisismanagement blijven werken zodat ik mijn leven zo kon inrichten dat ik een bedrijf mocht creëren waarvan ik hield. En vanaf 2016 ben ik volledig als zelfstandige professional & advocaten coach gestart.
Ik heb geen magische pil genomen. Ik creëerde een raamwerk dat me in staat stelde om meer te doen van wat ik leuk vond – en minder van wat ik niet leuk vond – met meer gemak. Dit kan voor jou ook werkelijkheid worden.